IMBRACAMINTE 2017-07-27T09:33:59+00:00

Alisya

Un brand destinat femeilor cu personalitate care vor sa fie mereu in pas cu ultimele tendinte din lumea modei. Pentru femeile care doresc sa se placa, si in acelasi timp sa fie placute.

Leidiro

Leidiro s-a nascut din pasiunea pentru creatie a designer-ului Sari Jarvinen. Un brand care a combinat cu succes tinutele de zi cu zi cu eleganta momentelor speciale, datorita formelor minimaliste sofisticate si o atentie deosebită pentru detalii. Un stil care celebreaza mereu armonia corpului feminin. Lediro reprezinta stilul unei femei sexy, determinate, dar, in același timp, o atitudine romantica.

No-na

Compania a cunoscut o crestere constanta, in vederea extinderii ofertei conduse de familia Sbrighi pentru a face fata cerintelor stringente ale pietei, decid sa construiasca un nou brand.

Un brand cu o puternica expresie a stilului rafinat și a originalitati, NO-NA se caracterizeaza prin procedura si timpul de producție si anume:  preluarea saptamanala de re-comenzi de produse, care sunt modernizate in mod constant. Toate acestea, pentru a viza noi segmente de piața, care sunt intr-o continua evolutie si pentru a satisface cererea pentru un public pretentios, din ce in ce mai larg.

Pepita Style

PEPITA s-a născut la sfarsitul anilor ’90 din mainile talentatei creatoare de moda Sabrina Tonti care, datorita experientei de-a lungul anilor traind in fabulosul New York, a decis sa creeze un nou brand, care sa se diferentieze prin calitate si stil, armonizand bucuria hainelor colorate cu taieturi moderne și seducatoare.

puternic la experienta de-a lungul anilor, când a trăit în New York, a decis să creeze un nou brand, care au diferit în calitatea și stilul, armonizarea bucuria culorilor haine cu o tăietură modernă și seducătoare.

Kitte

Kitte a manifestat intotdeauna un interes aprins pentru cea mai inalta expresie in mentinerea calitatii in produsele sale in aceasta piata competitiva.

Iese in evidenta cu o echipa de profesionisti care a reusit sa creeze un produs a carui stil unic este pentru cei care cauta neincetat calitatea si frumusetea care caracterizeaza atat de bine brandul originar din Italia.

 

ECO

Tendinta si versatilitatea stilului, de la usoarele rochii chic-casual pana la modele preţioase şi pline de farmec, fac din  ECO un brand a carui identitate e caracterizata prin farmec, practicitate, eleganta si seductie, ce eticheteaza întotdeauna colecţiile, interpretând cele mai bune povestiri şi nevoile universului feminin.