DESPRE NOI 2017-07-27T09:33:59+00:00

Despre noi

 

Eleganta si stilul sunt doua concepte cu care italienii se nasc. De aici, porneste si brandul Milano64, isi croieste povestea de cativa ani in Italia, “casa” celor mai mari branduri din zona fashion. In spatele povestii acestui brand, sta o distinsa doamna cu dragoste pentru frumosul feminin, stil si eleganta pura. Tot ea, aduce brandul Milano 64 in Romania pentru frumoase femei de aici, din dorinta de reinventa stilul in vestimentatia romancelor.

Milano64 este un boutique italian specializat in imbracaminte, genti, incaltaminte si alte accesorii de dama, situat in Bucuresti, sectoul 2, pe strada Chiristigiilor nr 46, chiar in centrul comercial “Da Moreno”.

Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii mereu diferit.

– COCO CHANEL

Povestea noastra

Inceputul

In boutique vor fi prezente si colectiile caselor de moda italiane pentru publicul tanar, mereu in crestere pe piata internationala, care se bazeaza pe gustul si calitatea produselor made in Italy.

Unde si-ar fi putut scrie povestea brandul Milano64, daca nu chiar in tara cu o istorie fabuloasa in industria modei? Magazinul Milano64 comercializeaza imbracaminte si accesorii cu un stil aparte de la branduri precum: Alisya, Leidiro Collection, No-na, Pepita, Kitte, ECO sau Gio Celini Milano.

Stilul Milano64

Totodata Milano64 propune clientelei sale rochii de calitate, realizate de cei mai buni stilisti italieni care pun in evidenta  eleganta si feminitatea. Nimic banal, repetitiv, doar diverse modele originale ale celor mai bune case de moda italiane care tintesc sa satisfaca alegerile femeii care se iubeste si care doreste sa se remarce prin distinctie estetica, eleganta, seriozitate, creativitate si fantezie.

Ce aduce nou

Ceea ce face ca boutique-ul Milano64 sa fie in topul preferintelor femeilor este faptul ca vine in intampinarea celor care au un program bine stabilit si nu isi permit sa piarda foarte mult din timpul lor liber, oferindu-le posibilitatea de a programa intalniri personalizate, la orarul convenit de ele, pentru achizitionarea articolelor dorite. Aceasta metoda a devenit din ce in ce mai cautata, mai ales in randul femeilor de cariera, cu un program foarte incarcat.

Locatia noastra